13 november: als een van de drie debutanten interview en voorlezen op het Lezersfeest, Rotterdam

14e editie van het Lezersfeest

Lezersfeest: op 6 podia talkshows, proza, poezie, muziek, theater, strips, literair loungen, twitteratuur en meer… Pieter Steinz interviewt op het NRC Boeken Podium onder andere Franca Treur, Tom Lanoye, Annejet van der Zijl, Ramsey Nasr, en Ernest van der Kwast. Op het ‘Vlaamse Reuzen’ podium gaat Rick de Leeuw in gesprek met bekende en minder bekende Vlaamse schrijvers, zoals Kamagurka en Saskia de Coster. Met muziek van de Vlaamse singer-songwriter Lennaert Maes. Later op de avond een poetry slam tussen Nederland en BelgiĆ«. Veel aandacht voor nieuwe media op het twitteratuurpodium. We geven o.a. het woord aan Ronald Giphart en Nico Dijkshoorn. De Cartoonjockeys ondersteunen het geheel op hilarische wijze. Ook weer volop aandacht voor nieuw talent! Hanna Bervoets, Hester Carvalho en de Gouden Strop winnaar Bram Dehouck. Uiteraard wordt vanaf middernacht de hal omgetoverd tot dansvloer! Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op lezersfeest.nl De kaartverkoop van het lezersfeest start op 1 september

Tags: , ,

Leave a Reply