Top-5 van week 44

1. Interview morgen Chris Cunningham ivm zijn optreden op het STRP-festival, eind deze maand in Eindhoven. Cunningham werd onsterfelijk met zijn clip Windowlicker voor Aphex Twin. Hier is een korte samenvatting van zijn werk:

2. Verheug me op optreden van Gorillaz, 15-11 in de HMH. Na zijn concert op Lowlands als Good, Bad and the Queen, van een paar jaar geleden, kan Damon Albarn bij mij niet meer stuk. Benieuwd hoe hij de Gorillaz live uitbeeldt..

3. N.E.R.D: Nothing. Meerdere keren uitgesteld, maar nu is hij er, de nieuwe cd van uberproducers Pharrell en Chad. Waarom de cd ‘Nothing’ heet? De titel is het antwoord op de vraag ‘Without women, what would we be?’.

4. We Be Naked: You Must Be Art is de eerste cd van de Amsterdamse band, rond zangeres Marlous en gitarist Bas Jacobs. Dit clipje is al twee jaar oud, maar klinkt goed!

5. Voor de liefhebbers van Glee: de cast staat nu met maar liefst drie singles tegelijk in de Nederlandse hitparade. Ook in Engeland triomfeert Glee; daar zijn ze bigger dan the Beatles!

Tags:

Leave a Reply